Nytt namn, samma Mickis

Efter några års bloggande på superficialmickis.se och ett galet stressigt pluggår kände jag att det behövdes en liten uppfräschning och nystart i livet. Jag är fortfarande samma gamla skönhetsnörds-Mickis men kan numera även titulera mig som diplomerad, auktoriserad och internationellt certifierad hudterapeut! Jobbar just nu med mitt drömyrke och har även börjat frilansa lite inom försäljning av hudvård och makeup, något som jag tycker är superkul!

Kommer nu framöver att fortsätta skriva om främst hudvård och makeup som jag älskar men jag kommer också att försöka väva in lite träning och kost, som alltid har varit ett stort intresse för mig. För om du är ute efter resultat så räcker det inte att bara jobba på utsidan, insidan har en jättestor betydelse.

 

 

8c5dfc33c1ae

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.