PR och Policy

Allt som skrivs på den här sidan är mina personliga referenser och åsikter som inte kan påverkas av någon annan part. Jag jobbar med olika smink-, hår- och hudvårdsmärken i mitt yrke som Hudterapeut, Frisör och Make Up Artist men de märkena eller mina arbetsgivare har inget inflytande över det som skrivs här då detta är min privata sida som drivs av mig.

Det kan förekomma samarbeten med företag och annonslänkar (jag tjänar någon krona per klick eller en viss procent om du väljer att handla via länken) men då är detta utmärkt högst upp i inlägget och åsikterna är fortfarande helt och hållet mina egna, inte köpta av en annan part.

Det är inte tillåtet att använda mina bilder eller text utan att först fråga och få ett godkännande från mig, otillåten kopiering kommer att faktureras.

Vill du kontakta mig så nås jag på mickis@beautymickis.se