Wellness frukost hos Oriflame

Svenska företaget Oriflame har funnits på marknaden i 50 år och är kanske mest kända för deras skönhetsprodukter som smink och hudvård. Men de har även kosttillskott och fina wellness tillbehör i sitt rätt stora sortiment med över 900 produkter. Jag blev inbjuden till en wellness frukost för att få veta mer om deras sortiment och det nya smakneutrala proteinpulver Wellness Protein Blend.

Det bjöds på overnightoats och avocadomackor, mums!

Proteinpulvret är baserat på ärtprotein och tanken är att man ska kunna blanda i pulvret i exakt all sorts mat som behöver en liten extra dos protein. Jag som tränar en hel del och har ett fysiskt yrke behöver mycket protein för att orka med mina dagar så det ska bli kul att testa att blanda i det i min mat. Jag har rätt svårt för traditionella proteinpulver som man blandar med vatten, så jag hoppas att det här kan vara något för mig. Jag fick även med lite vitaminer och kosttillskott anpassat för kvinnor som ska göra huden fin inifrån.

Proteinpulver och portionsförpackade vitaminpåsar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.